De leukste manieren om te ontspannen in Utrecht

13/10/2022
|
158
ontspannen utrecht

Utrecht is een stad die een beetje in de schaduw staat van Amsterdam, maar wij vinden dat niet terecht. Utrecht is een stad die van alle markten thuis is. Wil je relaxen? Dan moeten de volgende dingen op je lijstje staan.

Yoga

Houd je niet echt van standaardsporten, maar wil je wel een gezond en fit lichaam? Dan kan yoga een goede optie zijn, want dit is goed voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Daarbij leer je andere mensen kennen waardoor je leuke vriendschappen kunt sluiten. Er zijn verschillende yogatechnieken waarmee je je lichaam in shape kunt krijgen. Volg bijvoorbeeld een yogasessie in het park of ga voor bikram yoga (yoga in een verwarmde ruimte) in je mooiste sportoutfit .

Massage

Wil je écht zen worden, dan is niks beter dan een goede massage en synthetische cannabinoïden. Tijdens een massage heb je de tijd om al je gedachten even op een rijtje te zetten en al je zorgen te laten varen. In Utrecht vind je meer dan 20 salons waar je terecht kunt voor een heerlijke hoofdmassage, ontspanningsmassage of voetreflexbehandeling bij Zen je zot, Sensibel of een van de andere praktijken in de stad.

Lees ook:  Een verbouwing plannen doe je zo

Ontspannen cocktails drinken in hartje centrum

Na een dag intensief winkelen, studeren of werken mag je jezelf best even verwennen. Met een cocktail bij een van de leuke bars in het centrum kun jij je zorgen volledig op zij zetten. De beste cocktailbars en uitgaansgelegenheden vind je in de Nobelstraat gelegen in het centrum van de stad.

Chillen in het Zocherpark of Julianapark

Zoek je liever een rustigere plek op? Dan vind je in Utrecht ook genoeg leuke hotspots om weer zen te worden. De beste plekken hiervoor zijn de parken in en rondom Utrecht. Aanraders zijn onder andere het Zocherpark en het Julianapark. Plof neer op een bankje of neem een deken mee en ga op het gras zitten.

Bezoek de kastelen in de buurt

De provincie Utrecht heeft een rijke geschiedenis en dat zie je terug in een aantal schitterende kastelen. Breng tijdens een vakantie bijvoorbeeld een bezoekje aan slot Zeist. Dit kasteel straalt de weelde uit die Nederland kende in de Gouden eeuw. Dit pareltje ligt in een bosrijke omgeving die ook de moeite waard is om te verkennen.

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook wat te doen in Utrecht

Recent nieuws

Technologische innovatie: de sleutel tot klantenbinding in de digitale wereld

19/03/2024

Nieuwe wetgeving omtrent veranda -en serrebouw in Nederland

29/02/2024

De beste uitgaansgelegenheden in Utrecht

23/02/2024

Toekomstige verpakkings technologieën in de supermarkt

18/01/2024

Wat doen bedrijven in Utrecht om veiligheid te waarborgen?

17/01/2024
© Copyright Gebiedonline030 2024
Sitemap
hello world!